SOFTSOLUTION en LiteSentry: groei op lange termijn door samenwerking | glassonweb.com

2021-11-29 11:04:13 By : Ms. Longbiao Lin

Als resultaat van deze samenwerking verbeteren zowel LiteSentry als SOFTSOLUTION hun vermogen om te reageren op de behoeften van de klant met meer gelokaliseerde middelen, verbeteren ze de toegang van eindgebruikers tot de best beschikbare technologie voor hun evoluerende glasproductiebehoeften, versnellen ze de ontwikkeling van nieuwe producten van de meest innovatieve teams.

SOFTSOLUTION en LiteSentry blijven op hun huidige locaties opereren. Het leiderschapsteam en de organisatie, samen met hun toewijding aan innovatie en klantenondersteuning, blijven ongewijzigd. 

"We zijn verheugd om samen met het LiteSentry-team te werken om onszelf te positioneren om nog meer toekomstgerichte, innovatieve oplossingen te vinden die onze klanten en partners elke dag opnieuw inspireren", aldus Thomas Schuller, oprichter en algemeen directeur van SOFTSOLUTION. 

Gary Di Dio, president van LiteSentry, voegde toe: "Deze samenwerking brengt de toonaangevende inspectie- en procescontroleoplossingen samen om elk aspect van het fabricageproces van vlakglas te dienen. Klanten kunnen op ons rekenen als uitgebreide partners om hen te helpen hun moeilijkste uitdagingen op te lossen en te leveren de hoogste kwaliteit, het mooiste glas."

LiteSentry™ LLC ontwerpt en produceert gepatenteerde inspectietechnologie voor de glas-, zonne-PV- en plaatkunststofindustrie. LiteSentry heeft meer dan 450 inspectiesystemen geïnstalleerd die vervorming, vlakheid, defecten, onvolkomenheden, afmetingen en geometrie meten; en 1.000 meetsensoren voor het bewaken van dikte, coating, luchtspleet en andere kritische meetwaarden bij glasfabricage en extrusiefabrieken voor plaatplastic over de hele wereld. Wanneer kwaliteit essentieel is, zijn LiteSentry-systemen de oplossing.

SOFTSOLUTION, opgericht in 2000 door Peter Pfannenstill, Thomas Schuller en Hermann Sonnleitner, en gevestigd in Waidhofen/Ybbs in de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk, is een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde inspectie- en procescontrolesystemen voor de vlakglasproductiemarkt. SOFTSOLUTION GmbH is een in Oostenrijk gevestigde fabrikant van zeer professionele glaskwaliteitsborgingssystemen en een softwareontwikkelaar op het gebied van digitalisering met vestigingen in Neder-Oostenrijk, Waidhofen / Ybbs en Chicago, Illinois. Sinds 2002 worden de beeldanalyseproducten van het bedrijf, zoals de LineScanner, CulletScanner en VirtualDigitizing, gebruikt voor alle kwaliteitscontroles van transparante vlakglasproducten zoals enkele platen, isolatieglas, autoglas, bewerkt glas, polycarbonaat of film.

Log in of registreer om reacties te plaatsen

Peter Lisec Straße 1, 3353 Seitenstetten Oostenrijk

Im Vogelsang 18 3340 Waidhofen/Ybbs Oostenrijk